user

instagram hesap silme

7 okunma — 14 Mart 2023 20:34
avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

CUsersDellDesktopGPT TRimage 226

Instagram hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Instagram uygulamasına giriş yap ve ayarlarını bulmak için ayar tuşuna dokunun.

2. Ayarlar sekmesinde hesabı düzenle profil fotoğrafınızın hemen üstünde bir sonraki şey olan Hesabı Düzenle seçeneğini seçin.

3. Sayfada, sizin bilgilerinizi düzenlediğinizde ortaya çıkacak sayfaya Git seçeneğini seçin.

4. Sayfada, kullanıcı adı, e-posta adresi ve parolanızı girerek Hesabımı Sil seçeneğine tıklayın.

5. Artık hesabınız silindi ve herhangi bir içerik tarafınızca paylaşılmadı.

6. Oturumu kapadıktan sonra, giriş yaptığınız e-posta adresi ve parolanızla yeniden oturum açamayacaksınız.

1. Instagram uygulamasına giriş yapın.

2. Ayarlar içerisinde hesabınızı görün.

3. Hesap ve Gizlilik bölümüne gidin.

4. Kaldır Hesabını seçin.

5. Hesabınızı Kaldırmak isteyip istemediğinizi doğrulayın.

6. Instagram hesabınızın kaldırılacağını onaylayın.

1. Öncelikle, hesabınızı silmeden önce hesap içerisindeki tüm fotoğraflar, videolar, yorumlar ve diğer içerikleri kaydedin.

2. Instagram hesabınızı silmeden önce, başkalarının sizi ve hesabınızı etiketlemelerine izin verdiğinizden emin olun. Aksi halde etiketlenmiş içerikler silinmeyecektir.

3. Öncelikle Instagram hesabınızı diğer sosyal medya hesaplarınızdan ayırın. Başka sosyal medya hesaplarınızda paylaşılan resimlerin Instagram’da paylaşıldığından emin olun. Aksi halde, başkalarının sizi etiketlemiş resimler silinmeyecek.

4. Son olarak, Instagram hesabınızı silmek için profilinize giriş yapın ve Destek esnasında ‘Hesabımı Sil’ seçeneğini seçin. Hesabınızın silinmesini onaylayın ve neticesinde Instagram hesabınız tamamen silinir.

Instagram hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları izleyin.

1. Instagram uygulamasına girin ve ana sayfaya gidin.

2. Dikey üç çizgi yandan sol tarafta görünecek ve sol üst köşede tıklayın.

3. Ayarlar seçeneğinden Ayarlar sekmesine gidin ve kayıt olunan hesabınızı doğrulayın.

4. Kayıtlı hesabınızı doğruladıktan sonra Hesabım ekranına gidin ve Kaydı Sil seçeneğini tıklayın.

5. Hesabınızı tamamen silmek istediğinizi doğrulamak için uyarı mesajı ekranında Onayla seçeneğini tıklayın.

6. Uyarı mesajı ekranının ardından hesabınızın iptali başarılı olarak tamamlandı.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli