user

telegram silme

108 okunma — 14 Mart 2023 20:29
avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

CUsersDellDesktopGPT TRimage 221

Telegram kullanıcı hesabınızı tamamen silebilmek için öncelikle Telegram’a giriş yapmalısınız. Ardından, açılan başlat ekranından hesap ayarlarına gitmek için ayarlar simgesine tıklayın. Açılan ekranda hesap menüsünü bulun ve buradan bilgilerim seçeneğine erişin. Açılan ekrandan hesabımı sil’e basın ve uyarı mesajı ekrana gelecektir. Bu mesaja tamam’ı tıklayarak hesabınızı silmek için onay verdiğinizi doğrulayın. Hesabınız son işlemden sonra tamamen silinecektir.

1. Gönderdiğiniz mesajı veya sohbeti göstermek için ekrana yükleyin.
2. Gönderdiğiniz mesajı veya sohbeti sağ üst taraftaki üç noktalı düğmeye basın.
3. Kaldır veya Sil’i seçin ve işlemi onaylayın.
4. Sohbet konusu silindi.

1. Öncelikle Telegram kullanıcı hesabınızın bir güvenlik kodu ile korunması oldukça önemlidir. Bu kodu saklamanız ve kimseye vermemeniz gerekir.

2. Silmek istediğiniz mesaj ve sohbetlerin tüm kopyalarının silinmesi gerekir. Aksi takdirde, başka bir cihazdan mesaj oluşturulduğunda veya uygulama durdurduğunda eski mesajlar hala durur.

3. Yedeklemeyi yapmamış olduğunuz mesajlarınızı silmeyi unutmayın.

4. Sol tarafta yer alan menüden, silmek istediğiniz mesajları seçebilirsiniz. Bu seçimleri kaydetmeniz de önemlidir.

5. Son olarak, tüm mesaj ve sohbetlerinizi detaylı bir şekilde incelemeli ve gerekli çözümleri uygulamalısınız.?

Bir mesajı Telegram’dan silmek için, mesajın sağ üst köşesindeki daire şeklindeki simgeye basarak mesajı seçip, çıkan açılır menüden “Sil” seçeneğini tıklamanız gerekir. Silme işlemi bittiğinde, mesajın sol üst köşesindeki seçim simgesi kaybolacaktır.

  • Site İçi Yorumlar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.